Over ons

We zijn een sterk groeiend bedrijf wat over is gegaan van vader op zoon. Geert van der Horst is in 1992 begonnen in de Kloosterstraat in Eerbeek. Mijn vader heeft de eerste jaren met veel passie de zaak gedraaid samen met mijn moeder José van der Horst. Na 5 jaar ben ik erbij ingekomen. We hadden in die jaren alle 3 onze eigen taak binnen ons bedrijf. Zo runde mijn vader de winkel, mijn moeder de keuken en ik de worstmakerij en vleesbewerking.

Leuk om te vermelden is dat Martijn een paar jaar later bij ons kwam werken en we samen de worstmakerij hebben opgebouwd tot wat het nu is. Martijn werkt nu 20 jaar bij ons het heeft deze taken nu van mij overgenomen.

We hebben in die jaren vele titels bij diverse prijzen bij vakwedstrijden gehaald met als hoogtepunten: kampioenschappen van Oost-Nederland, Gelderland en Nederlands kampioen bij de Confrérie in Maastricht en de bronzen rookworst (Nederlands kampioen rookworst).

We zijn beide afgestudeerd meester worstmaker. Ik was in die tijd de beste (en jongste) van mijn klas en werd beloond met een goud cutter mes. Een jaar later won ik de gouden slagers ring.

In 2008 is mijn vrouw Marloes bij ons bedrijf gekomen en zij is verantwoordelijk voor de administratie en facturatie. De jaren erna hebben we diverse bedrijfsovernames gedaan, waaronder onze huidige winkel in Dieren. Omdat we sterk gegroeid zijn van 8 medewerkers waarmee mijn vader begon tot nu 40 medewerkers waar we onze zaak nu mee draaien moest de organisatie ook mee. Mijn ouders zijn inmiddels niet meer dagelijks aanwezig maar adviseren en draaien nog wel mee wanneer noodzakelijk. Zo hebben we nu meerdere winkelslagers voor de winkel en een kok voor onze keuken.