Vleeswaren
We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren, van een mooie plak boeren achterham tot een pittige salami of een sappige rookworst. 90% van de vleeswaren maken wij zelf in eigen worstmakerij. Vleeswaren zijn natuurlijk te gebruiken als broodbeleg, maar ook als een snack, tussendoortje, tapas of als vlees bij de maaltijd. Bij ons vind je de lekkerste vleeswaren, dagvers en uit eigen keuken. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.
Wild coppa
Op de foto rechts ziet u onze ambachtelijke wild coppa.
Deze is 9 maanden gerijpt voor een heerlijke rijping en smaakbeleving.
Op de Slavakto 2015 is deze goed beoordeeld door een vakkundige vakjury!
Veluws plaatham en Coppa
Deze heerlijke specialiteiten worden in eigen worstmakerij geproduceerd. De plaatham is een ambachtelijke rauwe ham welke 9 maanden is gerijpt.
Magere runderrollade
Gemaakt van mager rundvlees, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Runder rosbief
Ouderwets lekker gebraden rosbief, wij braden de rosbief nog volgens een oud recept, en dat proef je.
Fricandeau
Speciaal geselecteerde varkensfricandeau afgegrild in de oven. Heerlijk voor op de boterham of voor een buffet.
Gegrilde kiprollade
Gemaakt van magere kippeborst, gekruid met een eigen melange van de lekkerste specerijen, afgegrild in de oven.
Zeeuws spek
Ouderwets lekker gemarineerd zeeuws spek, het spek wordt ca. 3 dagen gemarineerd in een speciale eigengemaakte marinade daarna afgegrild in de oven.
Runder rookvlees
Licht gezouten rundermuis. Onze rookvlees wordt op traditionele manier gezouten en krijgt de rust die het nodig heeft om te rijpen, daarna gerookt in onze eigen rookkast.
Achterham
Eigengemaakte ham van de beste kwaliteit, gepekeld met de lekkerste kruidenmelange, gekookt en gerookt.