Dagverse maaltijden

Dagverse maaltijden

Onze maaltijden zijn gemakkelijk en gezond. Vul het formulier in en u heeft dagelijks een verse maaltijd. Wij hebben elk seizoen een andere maaltijdenlijst, zo kunt u elke keer weer wat anders bestellen. 

De maaltijden zijn 7 dagen houdbaar in uw koelkast bij 3-5 ºC. U kunt de maaltijden ook invriezen. Alle gerechten worden koud geleverd en zijn verpakt in een magnetron bestendige verpakking. Stel uw magnetron in op 600W en u zit met een paar minuten aan tafel.

  • Kleine portie: 400 gram € 6,95
  • Middel portie: 500 gram € 7,95
  • Grote portie: 700 gram € 9,95

Let op! Maaltijden moeten voor maandag 12 uur besteld worden en staan dan klaar vanaf donderdag in de winkel.

U kunt uw maaltijden ook laten bezorgen, dit gaat vanaf 3 maaltijden. Wij bezorgen in Eerbeek, Loenen, Klarenbeek, Dieren, Brummen, Ellecom, Spankeren, Rheden, Leuvenheim, Hall, Laag Soeren en De Steeg.

Maaltijdservice aan huis of op het werk

Komt het even niet uit naar onze winkel te komen? Dan komen wij uw maaltijd gewoon brengen! Wij bezorgen op donderdag tussen 8.30 en 14.30 uur. De eerste keer levert u de bestellijst in bij de winkel. Elke volgende bestellijst kunt u meegeven aan de bezorger, bij elke bestelling voegen wij een lege bestellijst toe. Wel zo gemakkelijk.

Ook voor bedrijven is het mogelijk om maaltijden bij ons te bestellen. Wij bezorgen in overleg ook warme maaltijden. Dus zit u vast in een vergadering, heeft u stress voor die deadline van morgen? Dan is onze maaltijdenservice een uitkomst!

Als het nodig is helpen onze bezorgers u graag met het invullen van de lijst zodat u ook de volgende keer verzekerd bent van een heerlijke en gezonde maaltijd. Elke dag een andere maaltijd en met de seizoenen mee.

  • Wij bezorgen de maaltijden in Eerbeek, Loenen, Klarenbeek, Dieren, Brummen, Ellecom, Spankeren, Rheden, Leuvenheim, Hall, Laag Soeren en De Steeg.
  • Per bestelling worden €3,50 bezorgkosten in rekening gebracht.
  • Minimaal 3 maaltijden per keer bestellen.
Maaltijden bestellijsten