Bent u te gast op vakantiepark Landal Coldenhove in Eerbeek en heeft u zin in een heerlijke maaltijd? Wij hebben speciale arrangementen voor gasten op het vakantiepark. 

Gourmet en kleine buffetten

Voor de gasten op Landal Coldenhove bieden we kleine buffetten aan, speciaal voor kleinere groepen. Ook is het mogelijk om heerlijk te gourmetten. Wij leveren ook het gourmet stel, hiervan hebben wij een beperkte voorraad. Bestel dus op tijd.

Hoe kan ik bestellen?

Uiteraard kunt u gewoon via de website of telefonisch bestellen bij Slagerij van der Horst. Indien u wilt gourmetten, geef dan bij de opmerkingen door dat u ook een gourmetstel wilt huren. U kunt kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel in Eerbeek, of wij kunnen uw bestelling bezorgen aan de poort van het vakantiepark.

Gasten van Landal Coldenhove dienen vooraf te betalen via iDeal, of contant of via mobiele pin aan onze bezorger bij aflevering van uw bestelling. 

Over Landal Coldenhove

Landal Coldenhove ligt in het bos, tussen de wildroosters. U bent letterlijk omringd door de Veluwse natuur! Landal Coldenhove beschikt over ruim 350 bungalows en 5 safaritenten.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen op Landal Coldenhove! Ze kunnen heerlijk ravotten in de speeltuin of het indoorspeelparadijs, leren boogschieten of meedoen aan de leukste Fun & Entertainment-activiteiten. Uiteraard mag een potje Adventure Golf of spetteren in het zwembad met het hele gezin niet ontbreken tijdens uw vakantie!

Ook kunt u heerlijk de bossen in gaan en reeën, zwijnen of zelfs een roedel edelherten spotten. Wees zachtjes, neem er de tijd, wacht rustig af en u wordt zeker beloond.

Maak van iedere maaltijd een feestje!

Maak een keuze uit onze buffetten en gourmet arrangementen